what is my daily routine

03:30 anis 0 Comments

hey peepss ! *sampai lambai2 tangan* haha ce kauorang tengok jam dah pukul berapa ? huyyohhh dah pagi weh dah pagii *batak to the maxxx* k aku tak tau lah aku ni overnight sempena krismas deepavali ke hape == tapi yang pasti seriously seriouslyyyy mata aku memang tak ngantuk beb . haha ni semua disebabkan petang tadi ribut hujan lebatt siaa then ape lagi aku cari botol susu *ehh tipu tipu* aku cari bantal lah . macam tak biasa je bila dah dgr bunyi guruh 'kebaboommmm' komfem kauorang cari bantal jugak kann elele :p sedap bhaii tidur adelah rasa macam laksa penang phiaww punye *takde kena mengena* hahaha :p suka hati aku jee masuk kan laksa sekali .__.

hah like always sperti di stiap entry aku , aku punya introduction mmg jauh daripada tajuk asal -.- like pffftt . k mcam yang kome dah sedia maklum aku ni dah merdekaa weheeee pmr dah habis :p jadi memang hidup aku ni diselubungi keresahan kebosanan .. gilaa kau tak bosan . aku tak tau nk buat apa . eleh tapi kalau before aku berperang freedom macam lah 24 hours sangat aku hadap buku -.- k cakap macam orang tak berapa nak betul . ishh tengok dah jauh sgt dari tajuk !! tak suka betoii . 

ni haaa aku ade list kan taik hidung ehh bukan daily routine aku kat rumahh bila aku dok ponteng sekolah hahaha xp 

1. aku ni selagi perut tak berbunyi or lapor mmg pukul 10 ah aku bangun .

2. pagi2 msti cakp "maaaaaa, adik lapar" *sambil kesat air liur basi hahahahaha*

3. aku akan bukak laptop sebab aku bosan

4. aku bukak twitter, facebook , blog and lain2

5. ekceli no 4 tu dah termasuk dalam no 3 haha 

6. k aku mmg bosan kat rumah so keje aku dgr lagu.

7. lagu bieber heartbreaker bestt gila babi

8. aku akan makan fast foods yang dalam peti ais aku tuu

9. kalau lepas tido bab nak kemas bilik tu agak liat jadi aku akan golek2 atas katil

10. berwechatttttt je 24 hours *ahh tipu tipuu*

11. nak id wechat aku ? ni haa : anisaliafahmizar

12. haha id  wechat aku tu tkde kena mengena tapi nak msukkan jugak :p

13. kalauu aku rajin aku tolong mak aku masakk hahaha :p

14. rajin ke tidakk ?

15 . again no 14 tu tkde kena mengena

16 . aku dah tak tau nak tulis apa .

17. tapi aku nak cukupkan sampai doplohh :p

18. k aku teringin secret recipe skrng ni .

19. no 18 tu pon tkde kena mngena tapi wajib baca sebab aku nk korang tahu :3

20. yeah dah habis hahahaha

hah nmpak tak nmpk tak aku ni rajin tauu ! walaupun selalu datang  ponteng sekolah tapi aku buat benda berfaedah tauu hah kau ape tauu :p heeklehh k aku rasa semakin banyak aku mencarut merepek kat sini makin ngntuk pulak hahah . ni lah dia saah satu function blog kahkah :p k ahh aku tido lu salam babe :* nighttt *yawningggg*








*hah ni lah muka aku skrng ni seriously seriously sama cuma aku version manusia je weh bukan kucingg -.-' byeepeeps love uollss*







0 lolipops: