MARCH cruel

23:56 anis 0 Comments

hello peeps. ehemmmm assalamualaikum dulu ! hihi see today's date ! betapa lamanya dah tak update blog pheww tahun 2014 ni sumpah busy wehhh *kalah rosmah* haha k ni tipu ni tipu. since this is my first update on 2014 aku rasa macam lain mcm sbb dah nak masuk bulan empat kot baru update satu *terkejut berok tahap maximum* so then harini aku nak taip mcm2 cerita start dri masuk skolah until now sedih pahit kelat tawar masin  *hah yang ni malampo hahaha* since masuk first day school macam biasalah semua baju putih berseri white n shiny macam gigi fazura *opsss* pehtu aku pegi kem kat plgdp perghh syok beb mcm biasalah satu apartment lima org. tu in JANUARY!

FEBRUARY, nothing important lah aku rasa just bende small matter *celah gigi jee* hahaha k ni lawak. but then turn on MARCH ! yeahh bulan ni cukup sempurna rasa yang aku rasa *being love, cared,blessed,sad n so on* bulan march ni everything jadi weh. n benda yang jadi tu dah ubah hidup aku ececehhh. bukanlah ubah muka aku jadi lawa macam selena gomez tu tak lah -___- *selena gomez jugak yang dimentionnya* but change my daily routine yang mmg aku dah biasa buat for 15 years n 3 months cewahh kira jahh ! aku masuk HOSTELLLLL beb hostel !! tau tak hostel tu ape ? hostel tu is quite like a hell jail asrama untuk pelajar hahahaha xD yang pada aku kureng seronok *aku rasa bukan aku je rasa tak seronok , hampir smua !!* aku nak highlight kan kat sini hampir semua kata tak seronok ! serious weii even rumah kita kecik mana pon selesa kat rumah sndiri lagi doooo n bukan stakat tu , kawan ! yes kawan pon main peranan dapat prangai cam ponggong bangg*** n yang sewaktu dgnnya susah wei susah ! kau nak tau aku pindah mana ? *takpayah tau sebok je* hahaha sometimes aku rasa menyesal weh menyesal pindah bukan setakat sometimes tapi hampir hari2 haha lol. yelah tapi rasa mcm nak kluar aku malas nk susahkan parents aku *anak soleha bebb ! hahahahahahaha*k guro guro 

kat sana kan orang mcam saja nk cri point nak benci kau ,everything yang aku buat ade je yang tak suka *mnyampah tahu mnympah* kalau kat semesta aku bebas i can do everythng i want !!
mungkin sebab aku tak biasa, absalutely yes aku tak biasa weh. bila aku dapat tau aku dapat tettttttttttttttttttttt aku ugut family aku *jgn main2 ngn aku jah* jgn bgitau or update kat mana2 yang aku dapat blablabla tu. then aku pon pegi lah sekolah dgn selamba kucing dinasour badaknya tak ckp pon ngn kwn aku yang aku nk pndah, aku just ckp ngn ckgu aku tapi suruh rahsiakan. but then rahsia tu tak kekal lama diaorg tahu then habis satu sekolah banjir wehhhhhhhh !  *time banjir tu mata aku jgn cakap lah macam ade kolam air panas je bwh mata aku ni tauu* lepastu kiteorg spend time together keluar lah buat video amik gambr mcm biasa tapi satu hari ni aku ngn kawan2 aku pegi lepak taman ingtkan just nk jumpa amikgambr jeeeee tapi !!















jengjengjeng
diaorg main baling tepung weh !!!!!! yg ni aku rasa tertipu gila *dalam hati cakap* *malaysia ade snow wehh ade snow!!* pfft je aku ni padehal ade dua gengam tepung atas kepala aku hahahahaha nk tengok gmbooo ??? japjappjap tadaaaaaaaaa








nahhh tengok2 sampai muntah darah pengsan. ni semua kawan2 akuu yang baik2 belakoooo mohon jeles tahap whatever lah kan hahah xD 

before aku lupa, aku pon ade lepak dominos dgn bestie aku japp gambrr 


 *kesayangan sampai syurgaaaaaaaa*

sebenarnya ada video lah gambar merepek bnyk lagii sebenarnya tapi malas upload bnyk2 
okeylah sudah malam mata dah pejam ngntuk , jari dah patah penat i stop here dulu for now ! kalau ade masa update lagi , kalau ade lah KALAUUU ! *perli habis hahahahaha* goodnight people! tidur tu jgn lupa basuh kaki n baca doa dan jangan lupa ampunkan dosa org yang pernah buat salah kat kita :* love :)

0 lolipops: