whatddup people

19:27 anis 0 Comments

Assalamualaikum . tadaaa~ baru balik cuti sem break kot ntah asalkan cuti gua balik :p kalau cuti panjanglah. okay long time no update so harini nak update sebab esok anis balik maktab -.- k so lets start the story :) last update pasal raya so sekarang nak update after raya yeay ! lepas raya haritu kalau tak silap kalau tak silap lah kan *garu kepala* okay ada sambutan hari raya kat DS je ponnn okay stop stop bersyukur lah *jeling mata* yang tak puas hatinya sekarang ni jamuan raya ni after larian merdeka ? faham tak ? orang penat2 lari then buat jamuan. okey tu boleh terima lagi , yg tak tahannya ASPURA boleh mandi pakai lawa2 nak mati tapi ASPURI dengan baju sukan berpeluhnya pegi makan jamuan tu omgg *ada otak tak kau boleh fikir takkk berasap kottttt* hmm terima jelah okay pasal larian tu hee first2 janji nk jalan ngn farah but then farah kata kalau nak lari , lari lah ngn awin farah jalan je ngn fateh. okay then aku pon lari lah ngn awin , but unfortunately awin tak larat so aku larii sensorang *nampak tak aku teror lari ?* lol hahah xD so smpai kat maktab awal lepastu kena pegi masuk computer lab sebab ada program JOOTA amende tah nyampah eii tapi best boleh bukak twitter haha xD okay enough. 

haaa activity week ni mcm2 jadi woo okey macamni cerita dia, hari first tak silap lah kan tak silap ada sem type project budak form 2 kat dewan okay ni best sebab boleh makan, n boleh gila eh tak tak maksudnya macam not bad lahh hahah xD *gila kau ni anis* lepastu esoknya ada booth gaza tak silap . and yes aku rumah biru rumah SAMUDERA !!! hidup samuderaaa cehh haha xD ada drama for sure and buat booth. aku buat booth lah and tadaaa here we go the picthaaa 




okay aku letak gambar yang ade aku je k haha xD nampk tu ? tu lah projek nya. tu projek booth ada projek kain rentang jap gambar 


okay. tu hari isnin kot hmm . pehtu esoknya jamuan raya. lepastu rabu kot tak silap ada unga and malam tu ada bunga api sambutan kemerdekaan kot ntah hahaha buttt tenenene ade kisah time activity week hritu ada histeria HISTERIA k tahu tak ape tu ? tahu kan ? *cerita jelah anis ni pon* hritu ada org jerit tgh2 malam and idk why . tiba2 tengah gossip ngn kak mcd *cewahh gossip je tahu* Sabrina Zhohir datang pehtu pgang tgn anis ngn kak mcd cakp "kak mcd , anis dgr tak org jerit ?" aku ngn kak mcd saling berpandangn cewahh haha actually kiteorg tak dgr sebab sibuk pong pang cerita pehtu kak mcd suruh satu anjung senyap then ada bunyi org jerit kat cafe. dah lah aku anjung atas sekali defak ahhh pehtu ada announcement suruh tutup aurat bagai pehtu suruh aspuri baca yassin apelagii sambung katil ahh cite dia malam tu. aku tidur ngn sab kat cube sab. esoknya pon jadi lagi kat surau pulak tuu omgg dinie marah aku ngn sab sebab nangis -.- bukan pee takut bak hanggg pehtu malam tu sab pulak tidur ngn aku kat cube aku. dinie ni berani sikit so dia tak smbung katil pon. kak lily kata time histeria tu ada org naik asrama buat apa tah. esoknya pon ada lagi natang ni sampaikan unga kiteorg pon takleh buat kat kelas. paling bodohnya ada org kata budak prmpuan 4ih main spirit of the coin sbb kiteorg buat tajuk tu for the video competition tu weh sumpah bangang abadi bak hanggg pehtu kelas 4ih letak batang2 pokok for unga hiasan kateko lepastu depa kata ade penunggu lah whatever lah suckai nak mati -.- last2 unga buat kat hall and we got second place yeay ! *bangga bak hangggg* okay stop pasal histeria. then ada malam ape tah yang pasti ada bunga api yeay ! 

lagi apa haa hmm nah gambr unga 

like i said aku letak gambar yang ada aku je n muka aku okay hahaha xD *blog aku sukahati aku lah kan ? :p* then esoknya ada ape haa aku lupa okay tu je kot yg best2 je aku ingt :p lepastu 31 AUGUST yeay !! tak balik pon sebab parents datang tu pon kejap dua hari je family dtg bagi hadiah ! yeay :) lepastu aku smbut birthday ngn farah n suzy ja sebab ramai yang balik time tu *org tak ramai kat maktab ni yg best tak de lah bising* ibunda tercinta buatkan kek then makan kek kat DS pehtu ada bunga api the best part kan , kak lily , kak mcd , kak hana and akak2 lain2 yg ada kat aras tiga time tu tiba2 jerit "ANIS HAPPY BIRTHDAY" kuat2 dari aras tiga k terharu k terharu heee. ada gambar but kat phone so nnti lah upload :) 

lepastu ada apa lagi haa yg best ? tah tu je kot yang lain2 biasa jeee :) anyway goodluck to those SPM candidates yg dah amik SPMRSM ke trial SPM ke goodluck bro :) Gonna say goodluck hari2. balik cuti ni lepak jap ngn tiha , aida , zaim ngn gf dia mcm biasa n bf fatiha fizi. so aku ngn aida je lah berdate berdua :) gambar ? jap 





ni gambar time pergi sekolah hari khamis . hari rabu kiteorg ada keluar speedy makan ayam bagai. aku nak bayar nak belanja katakan then panggillah abg waiter tu 

CONVERSATION

anis : akak2 nak bayar.

*krik2 akak tu tak dgr*

anis : abg2 nak bayar.

tiba2 abg tu pnggil kawan dia 

anis : hm nk bayar kira semua ni

abg kedai : haa dah bayar

anis : tak tak saya nak bayar

abg kedai : eh dah bayar lah

anis : woi kome bayar ke ? aku baru nak belanja

aida n tiha : *geleng kepala* eh manadaaa

anis : what the hell sape bayar ni ?

abg kedai : tadi ade org tu bayarkan 

anis : siapa ?

abg kedai : ada abg yg duduk kat sini tadi *tunjuk kat arah meja yg bertentangan dgn kiteorg* 

anis : wehhh siapa yg bayarkan tuuuu ?? 

mysterious kan ? hmm thank you anyway. aku ckp kat depa "aiyok ntah2 abg tu ada minat kat korang dua sebab tu tolong bayarkan" aida cakap "fatiha ahh sebab tiha nmpak depa"
lol rezeki kan ? elok2 nk belanja kawan tiba2 ada org bayarkan. lepastu kteorg jalan kaki pegi tapak rollerblade. tiba2 jumpa abg angkat gua zaim n his gf ain. diaorg tgh main rollerblade tiba2 nampak fizi okay tiha punya pakwe. so aku ngn aida pon dating bawah pokok dua org smbil tgok org main rollerblade then selfie. k selfie tu penting wehhh.tiba2 ade syafiq pulak lepastu jumpa atyn , leha , nini , rean , azarul , adik erryn , adik zairi , caidi , azman n lain2 lahh. mmg remaja kat teluk intan sekarang asyik lepak kat situ je kott hmm :) gambar ?







k amacam ? puas haha xD anyway esok tiket bas pukul 8.00 kot ntah tapi yg penting pagi k pagi ! hmm esok balik maktab dah :( haa and ada satu suggestion dengar lagu ni DIA KEKASIH ALLAH tekan SINI dengarlah sedap okay :) okay , last but not least thank you zaim bin khazariman sebab sanggup call aku yg bengong ini pada pukul 11.52 minit malam ketika anisatul akmalia binti fahmizar di asrama pada 31.8.2014 dengan memetik gitar menyanyikan lagu happy birthday ! aku appreciate gila nak mati haha terkejut weh fkir kau ngn aida lupa birthday aku :( hmm thank you yaa nah gambar 

okey bye chiao nak solat maghrib *buat bentuk hati*

much loves ,
ANIS ALIA FAHMIZAR

0 lolipops: