THE END OF 2014

21:28 anis 0 Comments

Assalamualaikum hee hai ppl! have a nice day amiin dah nak hujung tahun 2014 actually bukan dah nak tapi MEMANG okay memang *asal ayat keling ni?*  okay whatsoever lah haha seriously seriously bosan and i came out with idea nak updatee bebelog ni sekian lama tak update eh takdelah lama sangt tapi lama jugaklah ehh *asal keling sgt hrini?* heee

k nak cite sikit ni perasaan nk habis 2014 and nak masuk 2015 kann kan ? ehh kome curious dop ? haha 

mehh baca niiii

tahun 2014
terkilan sikit sebab tak dpt nak tamat kan zaman persekolahan dengan mereka2 kat semesta then tak dapat nak tamatkan persekolahan as BUDAK SEKOLAH HARIAN. k enough 

hritu before balik i mean balik terus kteorg buat baju kelabu pink. cite dia ceni janji ngn akak tu nak tggu baju lepas prep then duduk lah kat kelas smtara nk tunggu akak tu call amik baju yg kiteorg tmpah kat dia *kantoi ah bawak phone pergi prep HAHAHA*  shhh diam diam lepastu terlajak haha n then lari2 nk gi gate dapat je baju terus bukak kat anjung ilmu lewls ngn teah and farah.ok tu je xD 

benda paling cute sekali farah bawak aku naik basikal okayy!!! haaa comel takk comel tak kami haha time tu time budak laki outing so hidup bebas sikit haha xD naiklah basikal cam onggile tapi tetap cute ahh perasan *muntah jemaah* HAHA  okay then ape lagi eh haaa like two weeks before balik rumah aku ngn sab asyik tido sekali ja hahah harini kat katil sabrina esok kat katil aku and begitu lah hari berikutnya sampai kan warden naik asrama pun kiteorg tak sedar.. yang kelako nya hndphone dinie hilang ekeke 
haa cite dia ceni

CONVERSATION

*pukul 4 pagi*
Dinie : weii sab anis bngunlahh 
Anis : weiii asal ni do 
Sab: *krik krik*
Dinie : weii aku nmpk ade org lalu ahhh tadi 
Anis : dalam hati be like *aduh dinie ni kalau nmpk hantu usah le kejuttt pepagi buta ni*
Dinie : weii phone aku hilang

Apalagi terkejut ah anis ngn sab bgun cari phonee fuhh selamat phone betul2 bawah bantal kahkah xD dahlah dgrr lagu dah sah warden takleh raba bawah bantal sbb kepala dua org manusia ni berat == 

then sambung tido .pukul 7 terjaga *almakklumlah hari sabtu jarang turun subuh* kak lily dtg and ckp phone kak lily kena rampas hahah so cite dia warden mmg naik ahh mlm tu haha xD 

tahun depan cemanelah gamaknya ya kak lily udah takde ngn kak mcd ngn akak2 lain aihhhh nnti mesti rindu kak tiqah jo , kak hana n kak leha. aaaaa tak kirra nextyear nk duduk aras tiga jugak. sab,dinie,dayah pun nk duk aras tiga lagi aiyomaaa -.- tapii en mcm badar je yg duk atas er okay okay 

hari last before balik tu shu naik aras tiga ingtkan asallah duk naik aras tiga rupanya nak bagi burger rusa kat anis haha ade orang bagi. depa duk main pass2 pulak enn takpelah thank you kepada pemberi sedapp sgt kami share ramai2 kutt hee :) 
nah gambar heee 
with sab ngn dinie hri jumaat time gotong royong

hari jumaat jugak after rolcall pagi

dua hari before balik rumah batch f4 buat event main bola jaring TAPI AKU MAIN BASKTEBALL NGN TEAH HEEEEE
sayang yannie tq babe! 
sayang empat ibnu haitham perempuan sangat sangat sangat 

 love love love love love love
ill miss this so muchh ! 

sayang sangat emm 

mimi i love yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

prep with may babe! 


sebelum hujan kat padang telurrrr heee 

bila cikgu takde dalam kelas be like taraaaaaa 


suzyyyy me love you sorry yaa selalu carik pasal ngn suzyy aww 

me love bieber and same goes to her so KAMI MADU heee sayang dini and my badminton mate 

familyyy haha kakak, umi and adik walid tarak leee dlm gambo 

again with dini time main badminton kat padang telurrr

after exam and takde exam time tu be likeeeeeee taraa me love you mimi !! 

farah! hee 31 august babies here me love you too 

ore lain hok main bola jaring kawe amik bola lari gi court basketball ngn teah hahaha 

baju kelabu pink kamiii 

photobomber by zul azri *duk kat belakang tu haa*

riadahh petang2 naik basikal yay ! 

check2 ade gmbr locker gua hahahah xD amacam kemas tak ^^

kucing ni selalu tidur atas katil anis emm comel tapi dah mati :( 

ala ala candid ngn farah


banyak lagi gmbr senanya tapi kat camera awin n camera ain hmm tkpelah nextyear awin bgi haha nnti kite tambah lagi yaa! satu ja nak habaq mai kat sini ana uhibbuki fillah fil jannah abadan abada and semoga ukhuwah yang terbina masih terjalan sehingga hari2 yang mendatang insyaAllah ^^
so dah nak habis 2014 kan? jgn happy sgt anis anda bakal menduduki peperiksaan SPM wuuu tak sangka doo udah besoo *rasa macam baru semalam main aci kejor ngn kawan2 kat tadika emm* so org kata azam nak berubah ni bukan time new year je kann tapi emm ANISATUL AKMALIA BINTI FAHMIZAR ni kann *haaa ingt tau senang nak akad nikah nanti kweng kweng* k gurau emm anis ni tak pernah ade azam hahahaha so dsebabkan tahun dpn nak spm so wajib harus sunat  buat azam baru nak berubah ni weii! 

AZAM 2015

1. Anis janji takmau main2 dahh.
2. Takmau dah dok ponteng kelas physics ya allah ni betul ni.
3. Rajin kot ahh kot T.T
4. Rajin baca buku ahh bukan merayauu em.
5. Nak belajar sungguh2 niii.
6. Kalau nak belajar sungguh2 kena ada catalyst hahaha
7. Bieber catalyst saya!
8. K no 7 takde kena mngena emm.
9. Taknak dahh malas2 takmo anis takmo.
10. Time prep takmo tidoq dah takmoooo! okay saya akan usahakan.
11. Bukan sengaja tidur ngntuk sgt kann.
12. okay no 11 pun takde kena mngena.
13. ape lagi doo? hahaha
14. sikit lagi nak bagi cukup 15.
15. Okay last lepas spm boleh dating hahahaha TAKDE KENA MENGENA LANGSUNG!!!

2014 awak mengajar saya erti berdikari aww gituu saya berdikari  naik bas yayy *tepuk tgn* my family are proud of me bcos of tht yaa i know hehe drpd tak pernah naik bas jdi pernah okay good. belajar basuh baju sndiri bngun sndiri haha even fifa n my yg kejut kan :p semua sndiri ahh waaa anis hebat !!! hmm tahun dpan aku harap subuh tak wajib turun kuikui aihh liat benor nak bgun subuh ya allah. at least jumaat sbtu bagi ahh subuh kat cube jgn ah denda adumakkk. kantoi ahh jumaat sbtu jarang turun hahaha xD tahun 2015 MTA kena pkai baju merah adumak ni satu lgiii merah mak ngah bak hanggg aih ape pun lntak ahh watlekk cuti extend hahaha so byebye 2014 semoga tahun 2015 lebih ceria dan seronok dari tahun ni. tapi takkan lupa kan tahun ni okay? 



BYE CHAW
Anis Alia Fahmizar


0 lolipops: