dont know me?

08:54 anis 0 Comments

Assalamualaikum n morning earthlings before breakfast nk menulis sat noh!

petang smalam tidoq lama gila study pun dak pastu mlm tu minumlah nescafe haa sudah takleh tidoq lak smpai pukul 2 lbih. ingatkan nk update blog time tu tapi rasa mcm malas pulak nak bangun dari katil LOL

okay so title? 

sebab aku ni kan kat tempat baru *baru masuk belajaq pastu kawan2 pun kawan2 baru yedak?* 
so basically hampa *kalau ada yang baca la* maybe take time to know me I mean the real me.

ade lah bbrapa orng classmate aku mcm Indah n Pney smua mcm dh kenai kot aku noh. depa ckp "muka nmpak lembut tapi perangai brutal sikit noh" HAHAHAHAHAHAHA haa benda ni dah lama dah orang cakap kat aku even mak aku sendiri LOL

muka lembut tang mana taktau -.- kadang ada yang kata aku emo LOL, beb aku takkan emo tetiba beb hahahahaha fakoff 

meh la nk terang sikit aku species yang lagu mana 

 1- aku ni species yang take things seriously (SERIOUSLY SERIOUS!)
 2- bukan takleh melawak ngn aku uish sapa habaq takleh, boleh nk melawak ngn aku tapi tengok masa, tempat ,keadaan dan jenis lawak kau lah ye. sekian.
 3- kalau rasa nak melawak dengan cara spamming kat group ws pasal benda bodoh n takde maruah, pls raise ur hand kalau kau rasa tu kelakar! (nak tengok sikit muka takde maruah) 
 4- why im not in relationship even once ? because i do take things seriously. dok nak becinta main2 buat apa aku sayang masa aku baik aku spend masa aku dengan orang2 yang aku rasa ada guna untuk aku. simple.
 5- bukan nak habaq becinta takde guna tapi mmg takdak guna pun HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (pandangan aku lah satgi kena bash)
 6- mulut ni kadang longkang sikit maaplah noh biasa dah kot dok Utara dulu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 
 7- Sekali kau cari pasal ngn aku BOOOOM aku tak suka kau dah HAHAHAHAHAHAHAHA sampai forever hahahahaha 
 8- even if u said tht ure joking but still aku tak suka kau hahahaha 
 9- because i take things seriously!
10- apa lagi apa lagi perangai buruk aku.
11- kadang aku tweet random nahh jgn nak dok terasa lebey pastu nk acah2 balas kat tweet aku aduh susah lah nak.
12- jgn smpai sis unfollow sebab meluat tengok tweet hg.
13- nak tulis apa lagi grrrrr
14- aku suka colour pink,black,white,magenta,blue.
15- aku suka tido ya tido kemain lamaaa pastu subuh ya tohannn dihujung2 waktu ASTARGHFIRULLAH 
16- pastu apa lagi weyyy
17- birthday aku nk dekat dah naaa
18- aku suka nutella HAHAHAHAHA
19- nak kahwin ngn tauke aiskrim,tauke nutella,tauke macam2 ahh HAHAHAHAHAHAHAHA senang dapat supplier makanan HAHAHAHAHA okay JOKE!
20- haaa ni paling penting TAK SUKA MENUNGGU DAN TAK SUKA DITUNGGU.
21- tak kisahlah time ngn kawan ke ngn lecture ke haa gitew sebab tu aku dh boleh baca kalau lecturer ni kadang mai lambat aku pun pi la kelas lambat bukan lambat nauuu k!
lambat biasheww jew.
22- pagi aku akan jadi tak elok kalau aku bangun lambat n tak sempat nk tegangkan katil HAHAHAHAHAHAHAHAHAH nmpk tak Majlis Tindakan Asrama tuu hahahahahaha
23- tudung tak jadi aku boleh terima lagi.
24- bukanlah nk kata aku pengemas ke apa tapi takleh tengok benda berselerak hampa paham dak ni?
25- kadang aku bersyukur dapat housemate smua pengemas n tak selerakkan barang T_T rasa nak nangis sbb depa pun jenis macam aku jugak T_T 
26- nnti aku tunjuk gmbr rumah aku K 
27- aku suka minum air mineral dari air minuman HAHAHAHAHAHAH 
28- eh aku taktau nk tulis apa lagi sebenaq nya HAHAHAHHA
29- sikit lagi 30 haaa sat
30- okay dah habis!

IF I WAS YOU I'D WANNA BE ME TOO , I'D WANNA BE ME TOO! 


PEOPLE TALK BEHIND YOUR BACK FOR 3 REASON 
-THEY CANT REACH YOUR LEVEL
-THEY DONT HAVE WHAT YOU HAVE
-WHEN THEY TRY TO COPY YOUR LIFESTYLE BUT THEY CANT 

uhuks pity you :p 


lots of love,
ANISFAHMIZAR