tak marah meluat ja

11:02 anis 0 Comments

Assalamualaikum ppl! 

harini sis okay bukan harini je aku rasa minggu ni kot takde mood siak.

dia macam mana ehh meluat kot gitu haaaa
aku ni pantang tau dak org dok kuat merepek merapu lagi2 hat laki tu eeeee hg ni pasaipa nak duk merepek kalau nk merepek tu jgn kat group kelas boleh dak pi buat acc twitter nuh pi la merepek pa pun ceq tak marah aih pastu set2 yang duk reply smua set2 gatal la tu apa tah nyan nyan eee hang pasaipaa taktau 

eeee meluat sungguh lah aku penat asyik duk ckp kuat2 kot2 la terasa ka apa ka eeeee ni dak tak makan saman nohhhhhhhhhhh 

penat dah aku ni asyik dok left group kelas ja pasai manusia hat2 gini ahh bukan takleh melawak uishhh sapa habaq tak leh, boleh aih tapi sekali dah la kot noh toksah nak dok buat perangai bangang hampa tu banyak2 kali hg ingt kelakar la tu noh ? dia lagi bebai bila boleh kata smua classmate hg mmg perangai lagutu kot noh eeeeeeeeeeeeeeeee

satgi aku left group satgi takdak sape nk inform kat aku kawan pun macam hehhh malas nk habaq kat sini aih takpa takpa sabaq penat dah dok sabaq ingt dah besaq matang lah kot noh ni siap ade manusia lagu mana taktau nak habaq dok nk attention hg ingt hg eee cute ngat lah tu eeeeeeeeeeeeeee panaih litlit tau dak kbai