Review sem 1

16:19 anis 0 Comments

Assalamualaikum hi fellasss there!!! ahaa ade orang buat comeback guys! so kalau seketul anisatul dah menulis tu tandanya apatu haa apatu hahaha tandanya dia dah habis sem! 




what a relief since aku start cuti at 11 Oct tapi aku ade muet tu punca aku baru start menulis sekarang *acah padahal pemalas namateyyyyyyyy* *muet bukan baca apa pun jadah dia* HAHAHAHAHA ok jkjk aku baru ade keinginan nak menulis hahah. so how was sem 1? 

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

not that bad tho! suam2 kuku lah gitewww
nak kata syok sgt tu hmm 
tak syok tu hmm
MACAM BIASAA BIASAA JEWWWW

HAHAHAHA 
okay apalagi apalagi kau nak tau pasal sem 1 aku?

haaaa boleh komen kalau nak laa hahahahahaha
KALAU K KALAU
*ahh jetjet sape je pun yang baca* 
yang aku tahu lecturer2 aku untuk the first sem ni semua boekkk boekk ahhh
macam #dengkilperform gitewww hahahahahaha

smuanya kiut2 je macam haku hahahahahahahahahhahahabodoperasanhahahahahahahahaha

oh pasal muet!!!!!!!
pagi tadi aku muet wehhh!!!!! hahahahah
it was fun tho!! 
srsly, aku group ngn tiha n tasya who are dua2 dak dengkil okay termasuk aku pun dak dengkil sekali ahh tapi deme sains aku je terselit law situ -.- 

okay pastu apa lagi apalagi nk taip ni okay stay tuned to the next post!!! 
dadaaaaaaaa

lots of loves,
ANISFAHMIZAR

0 lolipops: