Asasi UiTM Dengkil



Assalamualaikum *fuhfuh* (tiup habuk lol) hahahah  its been a while since my last update.
So title? Hahahaha its time to update about my foundation life.
Overall it wasn’t that bad nor that good but still I enjoyed my asasi life!! YAY 
Btw yesterday was 12th may bersamaan dengan tarikh SALAM UiTM which meanssssss
final result has been sent into every Uitm students email *hands are shivering* lol
Praise to Allah the most almighty for this rizq .Hopefully Ill manage to pursue my study in course that I want to (n all my friends!!). Feel blessed to be around with ppl that cocooned me with loves ,yet annoyed sometimes *giggles*that is what friends are for.
So to those who are going to get into Uitm Dengkil (spm leavers definitely!)  these stuffs aint tips but just to clear up how was it to be in UiTM Dengkil based on my experience ngeh!
Kita highlight hashtag sikitt #DengkilPerform kah! *ive never use this before for my own purposes but now why not?*

1. I took this pic deliberately cuz my instax had a problem and so here it is the scenery of our not-so-apartment-condo-nor-flat hostels and yeap for girls they were named Dahlia (3 blocks so, Dahlia 1, Dahlia 2 and Dahlia 3) for the contrary (I meant the boys’) they were named Tualang n so on.




2.  So next, bilik kroh kroh. Bilik tidoq nah. Tadaaa. This is my bed during my foundation life for 2 sem and yeap not only a place to satisfy the appetite to sleep but also a place when I felt damn too lazy to go to ELC (English) class and Computer class (for sem 1) and a place to cry when my parents rang me *lol*

3. yeahh this is the best part. Our not so living room which is more to study place but I call it OUR DEN cuz it is a place where the sounds of laughter came out from every villain in the house and a place to get high together *weed is a necessary during study* (alahh seaweed tao kae noi) and not to forget a place to karaoke and stupid jokes are made.


4. Place to gain inspiration and make business stuffs! TOILET Hahaha no specific picture of em cuz I just don’t have time to. I only got this picture of DIY shelf. Freaking functionable and easy and cheap af.

5. Next is our place to fulfill our starvation needs. Anjung Dengkillll. So im going to list my fav food kiosk (kiosk ke? Who cares this is my blog tho *blownails*) in descending rate!
- 5 star – I called it “kedai no name” since theres no signboard during our first sem n now nama diaaaaa kedai Lengkuas hahah; fav food is always tomyam n nasi putih n telur dadar RM5.50 thts for dinner whilst for breakfast menu is nasi gorang kampung n telur (or sosej kiosk nasi lemak hijau) dengan sambal dia lol around RM2.30.
- 4 star – kiosk Gulai kawah cuz ada ikan keli yeappzzzzzz I lavhhh keliiiii hahahaha
- 3 star – kedai nasi ayam penyet but we changed it to nasi keli penyet (cuz keli is my favoritooo) and 3 star je cuz Anisatul tak makan pedas and sambal dia pedas af so to those who lovessszsdsd pedas2 uols are highly recommended to try their sambal deboommmm.
- 2 starr – kiosk nasi lemak hijau haha cuz sambal dia pedas af jugak but diorg ade buat ayat pickupline yang deboomm and ayam dia sedapp af.

The second level full with groceries shops and bakery and waffle and printing service. I oftenly went to Print expert to print my assignments (my printer sucks during sem 2) cuz the price is cheap n I like the result (me n syaza) .
*took this pic a day before my birthday or merdeka day cuz why not?*

6. Field of vices!?? Hahahahah padang maksiat or padang etika. This is in between Bangunan Progresif and Dinamik and depan Bangunan Etika.



7. what else? Let me refresh my mind for a while.

8. ughhh hahaha I just want to make it to 10 lol

9. Oh ya level 11 of Pejabat Pentadbiran u guys can see the scenery of pekan dengkil (not so pekan deretan kedai jek) n some tall buildings in putrajaya (methinks)



10. yeah finallyyy 10 hahah!

thats all for todayyyyy and pls pray for my part time job kah! guys, i need money HAHAHA 

 "Dengkil je ada langit"

Lots of love,
ANISFAHMIZAR

vemod

Assalamualaikum and hi ppl :))))))))

so Vemod??
what is vemod ?

Vemod
(n.) a tender sadness or pensive melancholy;

so basically it is referring to sadness or something that showing or expressing deep, often melancholy thought: a pensive look.

today is 11th of March 2017 and that means final is around the corner ppl 
so today isnt a good day nor bad one (but maybe the bad one for this sem) 

srsly i said i couldnt express my feelings by words but what i can do is by action (most ppl know that) 
nah today is kinda like my first day holding my anger (rly rly rly angry) and im proud of myself for that. *clapping hands sound* it will not going to be good or bad one if im going to express my feelings here but what i can only said is im totally dissapointed with ppl that i respect the most in my entire life. And again i cried for something that i shouldnt and that showed how fragile i am and that sucks! 

u know that feelings when u keep on hold the feelings for a very long time and until one day u cant even spit it out loud cuz ure already absorb it and it doesnt wanted to be spitted out. ya. tht is what i do feel rn. 

and it bcame hurt the most when ppl who talking not to be bias but actually s/he is the one who did those bias thingy and thats hurt (a lot) 

i cant even feel the affection from someone who i thought to nor someone who i can lean on. 

sorry. just a word. but it could heal tonnesss heart. (ya i do believe saying sorry wont make broken pieces into a piece) but do believe me, sorry, one word that could make ppl who uve done wrong feel better. 

you can always say sory 
but the real apology is 
when you hear their sadness 
in their voice
and see the look in the eyes 
and you realized that they 
have hurt themselves as much.
- kid cudi

no. not being rude. but this is me. accept me the way how you can accept others. the way how u told ppl to be able to accept her .that is how u need to treat me. 

"life is unfair because ppl is the one who make it unfair"





lots of loves,
ANISFAHMIZAR



Bangi Wonderland

Assalamualaikum and hi bloggerssss!

Ahaaa! lama gila tak buka sampai lupa password so, terpaksa kena link kan kat phone received message from google for the verification code AHAHAHA. Teruknya sampai lupa.

So today im going to post a review about Bangi Wonderland! 

Venue : Bangi Wonderland (waze jur)
Date : 7th January 2017
Time : 10:00

Sis pegi Bangi Wonderland ni dengan classmate perempuan and our mentor Mdm Jusniza!! Okay start dia kiteorg kumpul kat pejabat dahlia(Uitm Dengkil) untuk tunggu tiga bijik Uber untuk bawak kiteorg kesana *tak mampulah nak bawak kereta sendiri* 
Kami dapat kereta Alza dua bijik dengan Estima. So sis mestilah naik Estima ahaks!!

Kiteorang plan nk tolong bukakkan Bangi Wonderland (maksudnya nak datang awal lah supaya tak panjang sgt beratur beli tiket tu) but tunggu Uber tu pepaham ajelah belum masuk classmatess kau yang tertinggal barang lah, lupa bawak selipar lah, towel lah, casing phone kalis air lah. SO timing pun dah larik hahaha. Takpe takpe. So kami sampai at 10+ samapikan mentor kiteorang (lecturer law) dah smpai sana dulu dengan suami n anak2 dia hahaha.

Sampai2 for surelah bergambar kat depan gate opening dia yang terpampang tulisan Bangi Wonderland tu kauuu!

*satu gmbar time baru datang, satu time nak balik*

okay lawa kan depan dia hahaha so kami pun dapat lah tiket yang lekat kat tangan tu memasing sorang satu. So lepastu kiteorg masuk ade spotcheck lak sbb korang tak boleh bawka makanan luar tau hahah so kami ni dah siap2 beli roti pe smua tau memang adelah yang kena ambil hahahaha tapii tapiii jangan risau nanti balik korang boleh dapat makanan korang tu balik okay! 

Tapi aku punya makanan terlepas masuk sebab aku tak perasan AHAHA. Anyway aku lupa dah berapa banyak slide ada kat dalam tu and nama2 slide dia pun aku dah lupa. 

Review 
1. kawasan dia okay kemas bersih apa semua cantik boleh tahan ahh alah mcm themepark baru bukak (u know)
2. Slide dia ade yang tak bukak mybe tgh renovate ade seketul jelah kot seketul dua haa gitew.
3. Ade yang slide dia korang mcm kena tolak sndiri guna tangan sebab air kurang haa maybe kurang kot takkan nak kata aku berat ngat ngat sampai air punya pressure pun takleh tolak aku.
4. Kawasan lepak dia okay lah ada kipas tapi tulah takde tempat lepak yang ade aircon  untuk org2 terlebih dewasa (sebab kalau pegi ngn mak aku ni hmm idaknyer main air kome) 
5. DIa punya pelampung berat nak bawak naik atas.
6. Okay no 5 tu takde kaitan dengan yang hidup or mati sebab mmg hang la kena angkut naik ataih.
7. Cuma tu lah service pekerja dia kurenggg kurengg sikit mcm serious norrrrrr muka tu (cenyum kit pls) 
8. Slide yang cone tu aku naik dua kali.
9. Okay yang no 8 tu lagi sekali takde kaitan.
10. Ok cukup 10.

HAHAHAHA mintak maap sis dah takde idea nk tulis.

oh ya kalau korang nak gi situ naik Uber pls pls pls inform kat driver tu tolong guna waze SEBAB ade satu group classmate aku ni naik Uber pakcik ni tau dia first2 guna Waze pastu dia tukar jalan lain jadi jauh gila bak hiangggggggg dahla jauh bayaq mahai lak tu haaa ko. Kiteorg kena RM 28 je yang one group classmate kiteorg tu kena RM 56.00 haaaaaaaaa nangeh dengar beb dah la lambat smpai hahahah.

So nak cakap pasal kos pulak
Tiket Bangi Wonerland : sorang Rm 32 

* this is because kiteorg pegi on January n satu group kiteorg tu ade 19 orang (include mentor kiteorg) satu group kiteorang ni ade 3 orang birthday on January so 3 org hamba Allah ni masuk PERCUMA. so kiteorg dapat half price daripada harga asal which is RM50+ 

okay so now nak tayang gambar2 kami nahhh











anyway ade banyak gmbr ramai2 tapi dah kemana2 and ada video naik slide smua tapi malas nk letak sini sebab berat hahahah so to those yang nak pergi okay je bestttt!! lagi2 kalau pergi ngn kawan2 ramai2 lagi besttt. 

okay sampai sini jelah nk update haha next post mybe pasal Festival Asasi Dengkil? who knows ahaks!! bye and assalamualaikum :) 


Lot of loves,
ANISFAHMIZAR