Kenapa pilih ASASI UNDANG-UNDANG?

00:37 anis 2 Comments




Assalamualaikum! so basically dah berapa hari dahtak update hahaha i busy uolsss busy apa? haaaa hahah busy buat istikharah nak pilig course mana *crying emojisss* so mau tau ceq pilih matriks ka asasi?
jengggg jengg jenggg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sah la aku pilih asasi wehh hahahaha entry lepas2 aku habaq aku dapat asasi undang2 kan? so pada siapa yang rasa mungkin samar2 dengan course law ni lepas aku dah masuk nnti aku post entry pasal course law ni eh *muah cikeddd* 

so punca atau pun orang kita kata sebab musabab orang kampung aku cakap factors k jkjk hahahaha perasan matsalleh uolsss so here we go memandang dah tengah malam n wa boring *actually aku baru lepas throwback gambar HAHAHAHA* *see my insta and u will knew it lol* (promote lewlss) so here we go!!!

SEBAB MUSABAB I CHOOSE ASASI LAW 

1.Aku mmg dah berniat *eceh* takmau terlibat mahupun terlihat apa2 perkara berkaitan sains HAHAHAHA 

2. Aku nak try lah course baru dalam family aku *yekeee yekeee* sbb kakak aku yang sulung pharmacist which is komfem2 lah sains kan hayat pulak tu, kak ngah aku pulak dia engineering so tang aku biaq lain sikit ye dak ? 

3.Asasi ni emm emm kat dengkil hahahahahahah bodo ape kaitan kalau kat dengkil ==

4.Im trying my best nak bgi cukupkan at least 5+

5.Ok aku pilih law sebab aku ni tak berapa confident kan nak cakap pastu mcm gelabah tahap teruk nauzubillah so aku baca kat entry2 orang yang law ni menggunakan apetuu alaa mcm bidang bercakap ni banyak ah k gitu.

6.Aku pilih law sebab warna dia B&W kahkahkah ape jadah ni?

7. Aku nak kasi cukupkan 10 sikit lagi k gais.

8.Ok law ni macam mana eh aku tanya kat senior2 aku macam kak Husni n kak Erni depa habaq law ni bidang ppkerjaan dia luas so sbb tu aku amik hahaha.

9.Aku amik law sebab manatau suatu hari nanti aku boleh tolong wanita2 adik akak diluar sana yang mmpunyai masalah mungkin dalam syariah haa mcm tu (aku trying nak bgi hampa faham ni) 

10.Last but not least..... ok cukup 10 point HAHAHAHAH gelak lah gaissss ANISFAHMIZAR buat joke hambar ni gais.


anyway whats the date is todayyyyy already 12:00 am+ so dah kira 24 may kan? hahahaha
aku daftar on 26th of MAY so,
see you dengkiliannnnnns (kenapa aku cakap dengkilians? sbb aku hari pndaftaran last before aku dah ada yang masuk *kenyit mata*) 
goodnight!Assalamualaikum

lots of love,
ANISFAHMIZAR

2 lolipops:

izzat hakimi said...

Hahaha seronok baca😂

John said...

if dah lulus asasi law ni, tau tak degree apa jer yg kita boleh further selain law ? most ppl jawab 'macam2'. tp diorang tak list apa yang 'macam2" tuh lulz