FIRST WEEK OF CLASS

16:09 anis 4 Comments

Assalamualaikum!!!

yeehaaa first time update kat maktab uni HAHAH so basically harini hari last for the first week class!

how was the first class? 
mcm biasa lah ada ice breaking and like most of kawan aku dah tau aku ni pesen yang nebes gilaa when come to give a talk or just a few words in front of lots and lots of ppl.
aku dah mcm mnggigil siott hahah so first class be like,

my name is Anisatul Akmaliai Binti Fahmizar 
im from perak 
im the youngest out of three
my hobby is sleeping 

boleh dikatakan sepanjang minggu ni dok asyik cakap menate tu ajelah kat depan kelas and it is not funny anyway the guys in your class suruh kau bgi intro kat depan when u are the last person to introduce urself -.- huh!

rasa mcm nak aje dok habaq 'my name is NO my sign is NO' LOL hahahha 
nak kata expectation aku meleset tu boleh tahan gak ahh hahha anyway im trying to adapt dengan segala benda termasuklah dgn new classmatesssssss aha!

so the day went well until wed!!!
smorang tau kot hari rabu tu result IPG keluar n guess what????













AKU TAK DAPAT GAISSSS! aku mcm urghhhhh wht the asdfghjkl dah la law mcm urghhh susah mak oiiii hahaha funny me! so agak sedih la sbb aku check keputusan ipg tu time tengah beratoq nk amik starter kit dengan aifa n insyi uhukss insyi pun tak dpt anyway. TAPI, housemate aku ayuni dapat uhuksss sedihnyaaaaaaa n classmate aku pun tak dpt nama dia emm sat noh check ws group kelas oh ya athirah!

aku pun bersedih la sensorang gais so nnti aku masukkan the picture last moment dengan ayuni aniqah! (pegi PTAR tak bawak usb nak trnsfer gmbr) anyway wktu ayuni nak pindah tu anis,tiha,aida,aina n jihah nk pi ioi acah2 nk berbuka luar ahh last2 hahahahaha bast tak datang penat tunggu for 40 mins and lastly tak mai bengonggggggggg penat je tunggu baru ingt nak berbuka sangkayaaaaa last bersangkayaaa di anjung sahaja ya gais! 

aku nak update apa lagi ni aduuuu sat sat pikiaq sat 
nnti lah aku update hat selebihnya kat rumah hahaha lupa nak habaq kat hmpa ceq balik esokkkkk uiii happynyaaa hahah dia punya homesick duduk uni lain do ngn dok maktab. dok maktab dulu tak homesick pun uhuks *tipulah tak homesick kat mktab, homesick tapi sikitt ok!* 
okay gaissss tata! assalamualaikum :) 





lots of love,
ANISFAHMIZAR

4 lolipops:

nurul rasya said...

I hate introducing myself lol. and for the ipg tak boleh mintak rayuan ke?

anis said...

yaa me too!!!! i hate tht part dem much!!! rasanya tak boleh kalau nk pun kena mohon next year but seems like mcm payah benar nak dpt give up dah la

amirahanis17 said...

ANIS . KITA GENG . klau la akk dpat masuk U nnti , xboleh byg mcm mna nk kena intro kat depan smua org .buat presentation dlm klas pun dh gagap . hahahahttp . sejenis yg getaq lutut plus kecut perut n tgn sejuk . hahahaaa

anis said...

akak! kita sama laa pastu tgn sesejuk bagai kann hahahah gagap tu toksah cakap la siap boleh lupa asal mana punya kecutnya HAHAHAH