UPU 2016

23:22 anis 4 Comments

Assalamualaikum! like always entry mesti start bagi salam dulu HAHAHA 

what the date is todayyyy dear my student(s) *basically aku dah post kan entry aku pi mintak ipg* *aku dok testing lah ni* hahahah its UPU DAY! 

okaylah disebabkan aku penganggur terhormat aku pun pi la mmbusykan diri pi tolong mak aku pi jdi drebar semua tuptup pi sidai kain around 11+ smthng *am ye gais* soksek soksek sidai kain jiran aku tegur la 

"dah check ke upu" *tgah nyanyi gais mana dgr org ckp ngn kau syok sendiri gituwww* hahah so kali kedua be like "eh dah check ke upu" pastu aku pun jawab senada "eh boleh dah check eh bukan pukul 12:00" "eh boleh je check tadi ... dah check dah" "oh haa nnti la try check"

so aku pun gigih la berlari *okay ni aku tipu sebab aku tak lari pun after sidai kain tadi* pastu aku pi bebel2 cakap kat mak dah boleh check so apelagi gais makmak kan mcm super over dahsyat exited suruh aku check okaylah aku pun check la

before dapat tau the real one aku dapat U satu ni gais U 500 internal error okay nce *sebenaqnya line penuh smua dok pulun masuk nk cek sbb tu dok kluar natang tu ja weh*

gais aku dapat ASASI UITM LAW gaiss hahahaha so aku pun macam mak aiii betul2 dapat lah ni hahaha so basically aku nak seni bina sebab ntah hritu aku mcm dengar sorang lect plus student dia dok cerita pasal seni beni aku mcm eksaited then timbul minat la tu jugok 

tapi seni bina ni bukan asasi dia sarjana muda haa pastu kena ade interview kalau nak amik course tu so aku pun macam harap lah dapat even i'm not that good in drawing smthg to be honest TAPI nasib tak mnyebelahi aku gais, aku dapat interview TESL UITM DENGKIL aku pun macam aduhmak ni komfem kena buat karangan segala bagai pasal english n nterview session dia pun talk in english right so hampa kena tau aku ni kalau tang bercakap lagi2 english aku gabra dia lain macam weh 

so aku pun cakap kat parents aku takmo pi iv tu anyway kakak aku ayong dah siap mintak cuti weh hahahaha so tak pegi ok continue balik hat atas nuh

so aku pening nak masuk either matriks or law hua 
AKU HARAP AKU DAPAT IPG TOLONG AKU MOHON!!


lots of love,
ANISFAHMIZAR


4 lolipops:

wuu bestnya dpt matriks dgn u. tahniah beb. goodluck for the next stage! haha. k. over

anisfahmizar said...

thank you thank you! insyaAllah :)) eh takpee tak over pun babe!!

Fafa Kyraa said...

Tahniah dapat matrik dengan u. Goodluck! :D

anisfahmizar said...

thank you fafa kyraa :D